ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

PARDOSEALA POLIURETANICA ANTIDERAPANTA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Pardoseala Poliuretanica Antiderapanta “Emex” este fabricata ca produs de utilizare profesionala, pe baza de rasini poliuretanice, pigmenti, aditivi speciali si cuart micronizat, cu proprietati antialunecare, avand ca destinatie principala prevenirea riscului de alunecare accidentala.
Prezentat ca sistem, acest tip de pardoseala se executa prin aplicarea de cuart micronizat deasupra stratului proaspat de suport poliuretanic bicomponent, alcatuit din:

 • Baza poliuretanica, pe baza de polioli, cu adaos de aditivi specifici, si
 • Intaritorul, cu rol in determinarea polimerizarii produsului, care este un poliizocianat aromatic. Acesta este prezentat separat, in ambalaje predozate. Detaliile referitoare la pret si aspecte tehnice se pot gasi in .

Nota: Utilizarea intaritorului este imperativ necesara, atat pentru asigurarea reticularii, cat si pentru atingerea parametrilor optimi de pelicula. Utilizarea necorespunzatoare, inlocuirea intaritolului recomandat sau neutilizarea acestuia, pot duce la compromiterea completa a produsului.


Pardoseala poliuretanica antiderapanta se caracterizeaza, de asemeni, si prin alte proprietati, cum ar fi: aderenta la suport, durabilitate, o buna stabilitate si rezistenta la actiunea anumitor agenti chimici, rezistenta la uzura sau la variatii de temperatura.
La o intrebuintare si intretinere corecta, durata de viata este de cca 10 ani.
Aceast tip de pardoseala poate fi nuantat in majoritatea culorilor RAL standard.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Elimina riscul alunecarii accidentale;
 • Duritate superioara;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta la agenti corozivi;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi;
 • Rezistenta mare la uzura si abraziune;
 • Rezistenta in medii acide sau alcaline.

Detalii de utilizare

Pardoseala Antiderapanta Poliuretanica “Emex” este un sistem special, bicomponent, destinat utilizarii profesionale atat in scopul obtinerii unui aspect decorativ superior, cat si a asigurarii unei preveniri eficiente a alunecarii accidentale, datorita properietatilor sale avansate antialunecare. Pardoseala antiderapanta poliuretanica se remarca, de asemeni, si prin rezistenta excelenta la diversi factori corozivi, uzura sau frecare, dar si prin durata extinsa de exploatare.
Folosirea acestui produs este indicata pentru toate suprafetele care, pe langa aspectul estetic, necesita si o buna protectie impotriva alunecarii accidentale, cum ar fi cazul scarilor, al rampelor auto, sau al puntilor navelor de apa dulce sau sarata, concomitent cu rezistenta la uzura mecanica sau expunerea la hidrocarburi, compusi chimici, etc.

Pardoseala poliuretanica antiderapanta “Emex” poseda agrementare sanitara si este indicata pentru utilizarea in spatii care necesita conditii speciale de igiena cum ar fi cele din industria alimentara sau medicala, servicii medicale sau de desfacere a alimentelor, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pregatirea corecta a suportului este o procedura determinanta pentru realizarea performantelor optime la aplicare. Aceasta consta intr-o serie de operatiuni, executate asupra suprafetei de beton, in scopul maximizarii proprietatilor de aderenta si compatibilitate, la aplicarea pardoselii poliuretanice.
Putem enumera un minim de actiuni necesare, dupa cum urmeaza:

Aplicarea propriu-zisa consta in imprastierea de material antiderapant peste baza poliuretanica prospat turnata. In cazurile, foarte rare, in care se considerea necesara o reglare a vascozitatii de aplicare a bazei poliuretanice, se poate recurge la o diluare superficiala numai cu solventi specializati “Emex”, doar la recomandarea producatorului, sau cu asistenta specializata.

Desi produsul este creat prioritar pentru prevenirea alunecarii accidentale, folosirea acestuia nu se limiteaza la doar la aceasta utilizare. Poate fi folosit pe orice sapa sau pardoseala din beton, atat in constructii civile, cat si industriale, dar si in zone cu cerinte superioare de igiena.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen
Densitate % 1,50 - 1,60
Nevolatile % min. 99
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 250
Pot-life la 23°C min. cca. 30
Consum specific Kg/mp/strat 1,5 - 1,7
Pelicula
Aspect   Continua, rugoasa
Timp mediu de uscare ore 16
Uscare in profunzime ore 24
Realizare parametri zile 4
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Pardoseala Antiderapanta
Antialunecare “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea