ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

INTARITOR POLIURETANIC EMEX 2K-PA”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Intaritorul Poliuretanic “Emex 2K-PA” este, ca si compozitie chimica, un poliizocianat aromatic cu vascozitate scazuta, nesolventat.
Este utilizat, ca intaritor, numai pentru rasinile poliolice solvent-free, prin amestecarea celor doua componente, in vederea realizarii parametrilor tehnici:

 • Baza poliuretanica, fabricata din rasini poliolice ne-solventate, pigmenti si aditivi specializati, si
 • Intaritorul de tip “poliizocianat aromatic”, pentru asigurarea unei corecte intariri a amestecului.

Nota: Intaritorul este ambalat separat, predozat si se livreaza la pachet cu baza poliuretanica. Utilizarea acestuia este absolut necesara, in procentele stabilite de producator, pentru polimerizarea amestecului si obtinerea parametrilor de performanta.


Se va utiliza la temperaturi de peste +10°C.
Culoare: maroniu.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Asigura aderenta;
 • Asigura polimerizarea;
 • Asigura gradul de luciu;
 • Creste rezistenta la uzura;
 • Creste rezistenta mecanica;
 • Creste rezistenta la zgariere;
 • Creste rezistenta chimica;
 • Asigura o duritate mare;
 • Asigura protectia la coroziune.

Detalii de utilizare

Intaritorul Poliuretanic “Emex 2K-PA” este folosit ca agent de polimerizare doar in combinatie cu polioli acrilici solvent-free, pentru produse poliuretanice din gama “Emex”, ca: vopsele poliuretanice de pardoseala, pardoseli poliuretanice de orice tip, sape si membrane poliuretanice.
Acest tip de intaritor nu poate fi folosit pentru lacuri transparente sau rasini poliuretanice solventate.
Utilizarea intaritorului se gaseste in stricta corelatie cu produsul final, pentru care va asigura performante de sistem. Suporturile compatibile sunt cele atribuite si sistemului (vopsea, pardoseala poliuretanica, etc.), si putem mentiona: beton, sape cimentice, mozaicuri, pardoseli exploatate in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, de armament, dar si in multe alte zone unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic, etc.), ori conditii speciale de igiena ca: laboratoare medicale, farmacii servicii de alimentatie publica, etc., dar si alte suporturi minerale pentru care s-au facut teste prealabile.

Intaritorul poliuretanic “Emex 2K-PA” beneficiaza de agrement sanitar, eliberat pentru sistemul poliuretanic final, care poate fi aplicat in toate zonele cu cerinte speciale de igiena, ca: zone de protectie sanitara, spitale, laboratoare, farmacii, unitati de alimentatie publica sau procesare de alimente, etc., conform cerintelor de igiena la nivel european.

Pentru realizarea parametrilor optimi si performantelor maxime ale sistemului folosit, se vor respecta in mod strict atat indicatiile cat si limitarile prezentate in Fisa Tehnica a produsului de baza.
Se va avea in vedere in special faptul ca rapoartele de amestecare, prezentate si in documentatia fiecarui produs, sunt gravimetrice, deci, in mod obligatoriu, se va proceda la cantarire. Datorita diferentelor de densitate dintre loturi, dozarea volumetrica genereaza erori procentuale mari, care pot determina polimerizarea incompleta, sau chiar compromiterea amestecului. Aceste rapoarte sunt diferite in functie de sistem, temperatura, conditii de aplicare, si de tipul de material din care este alcatuit suportul.

Performantele acestui intaritor sunt similare atat la interior, cat si la exterior, produsul prezentand o rezistenta mare, atat la lumina cat si la intemperii.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Culoare - maroniu
Vascozitate mPas 90 ± 20
Densitate la 25°C g/ml ≈ 1,23
Greutate echivalenta - ≈ 133
Punct de inflamabilitate °C ≈ 229
Continut de NCO % 31,5 ± 0,5
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Intaritor Poliuretanic
“Emex 75-HMX”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea