ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

GRUND POLIURETANIC DE AMORSARE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Poliuretanic de Amorsare si Impregnare Beton “Emex” pentru pardoseli poliuretanice, este destinat utilizarii ca strat primar, pentru realizarea unei bune sigilari a porilor betonului si asigurarea unei compatibilitati optime intre suportul cimentic si pardoseala poliuretanica finala.
Sistemul, utilizat numai pentru pardoseli poliuretanice, este alcatuit din:

 • Rasina poliolica fara solvent, ca baza a sistemului, si aditivi specifici, si
 • Intaritorul, formulat dintr-un poliizocianat aromatic, ce determina polimerizarea sistemului, si totodata, are scopul de a asigura astfel intarirea acestuia, si atingerea performantelor stabilite. Livrarea se face in ambalaje predozate, iar date tehnice sau de pret, se pot gasi in pagina dedicata.

Nota: Intrebuintarea intaritorului este absolut obligatorie. Nefolosirea acestuia determina, in general, imposibilitatea uscarii sistemului, insa chiar daca uscarea va fi doar incetinita, in cazul temperaturilor ridicate din timpul verii, parametrii de performanta vor fi imposibil de realizat. Este posibila, de asemeni, compromiterea totala a aplicarii.


Sistemul de amorsare poliuretanica prezentat mai sus, realizeaza o compatibilitate perfecta intre pardoseala din beton si stratul de pardoseala poliuretanica turnata, intrunind in acelasi timp caracteristici superioare de performanta, care se manifesta prin rezistenta mare la factori chimici, corozivi sau de mediu, la variatii de temperatura, dar si durabilitate, duritate, stabilitate, etc.
Amorsa Poliuretanica pentru Impregnarea Betonului “Emex” este transparenta.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Fixeaza suportul cimentic;
 • Impermeabilizant;
 • Aderenta superioara;
 • Sigileaza porii;
 • Duritate mare;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta mecanica;
 • Rezistenta in medii agresive;
 • Compatibilitate cu pardoseli poliuretanice.

Detalii de utilizare

Grundul Poliuretanic pentru Impregnarea Pardoselilor din Beton “Emex” este un produs cu utilizare profesionala, destinat pregatirii suporturilor cimentice, din beton sau sapa, prealabil protejarii acestora cu pardoseli poliuretanice de tip “high-solid”, indiferent daca prezinta autonivelare sau nu.
Produsul asigura o perfecta compatibilizare a suprafetei din beton sau alte materiale cimentice, cu pardoseala poliuretanica. De asemeni, acest tip de amorsa nesolventata, are capacitatea de a neutraliza suprafata si de a-i inchide porii, patrunzand in acelasi timp in profunzime, pentru o fixare remarcabila a suportului.
Desi necesita o aplicare profesionala si pretentioasa, folosirea acestei amorse este justificata datorita performantelor realizate in pregatirea eficienta a suporturilor cimentice, pentru care asigura o protectie superioara la agenti chimici, consolidand in acelasi timp caracteristicile de performanta ale pardoselii poliuretanice, cum ar fi rezistenta si stabilitatea in timp.

Aceasta Amorsa Poliuretanica Nesolventata, ca urmare a faptului ca se foloseste in sistem cu Pardoseala Poliuretanica “Emex”, este certificata sanitar, si recomandata pentru zonele cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi spatiile alimentare, laboratoare medicale sau farmaceutice, s.a.

Asa cum este cazul tuturor suporturilor cimentice, pregatirea prealabila, cat mai perfecta, a acestora este factorul care asigura, intr-o proportie importanta, atingerea performantelor maxime ale produselor aplicate. Dintre operatiunile solicitate, putem enumera:

Aplicarea sistemului de pardoseala poliuretanica se va executa intre 12 si 20 de are de la amorsare, prin intinderea cu tragatoare cu dinti, reglate pentru grosimea dorita, urmata de dezaerare.

Grundul Poliuretanic de Amorsare pentru Pardoseli “Emex” este compatibil doar cu pardoselile poliuretanice. Reglarea vascozitatii, in cazul in care este absolut necesara, se va face numai cu solventi specializati “Emex”, la indicatiile producatorului, sau cu asistenta de specialitate..

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 90
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 450
Pot-life la 23°C min. cca. 30
Consum specific g/mp/strat 120 - 140
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 6
Uscare in profunzime ore 12
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Amorsa Poliuretanica
Nesolventata “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea