ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

PARDOSEALA POLIURETANICA AUTONIVELANTA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta Bicomponenta “Emex” este un produs profesional, realizat din doi componenti, care vor reactiona in momentul amestecarii:

 • Baza poliuretanica, fabricata pe baza de polioli, pigmenti si aditivi specifici, si
 • Intaritorul, de tip poliizocianat aromatic, pentru asigurarea polimerizarii sistemului, care se livreaza in ambalaje separate, predozate. Detalii tehnice si de pret puteti gasi in pagina dedicata.

Nota: Pentru polimerizarea produsului, si realizarea performantelor optime, este imperativ sa se foloseasca intaritorul recomandat de producator. Utilizarea necorespunzatoare a acestuia, sau inlocuirea cu produse nerecomandate, chiar similare, poate duce la compromiterea totala a sistemului.


Aceasta pardoseala, ce poate fi realizata la diverse niveluri de duritate, se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, etc.
Poate fi nuantata intr-un numar mare de culori RAL.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Aderenta excelenta la beton;
 • Grad de luciu superior;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta mare la agenti corozivi;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi.

Detalii de utilizare

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta Bicomponenta “Emex” este destinata utilizarii profesionale, si are ca scop atat protejarea pardoselilor din beton, cat si asigurarea unui aspect estetic superior al acestora. Proprietatile acestei pardoseli, cum ar fi luciul superior si de durata, caracteristicile de rezistenta, dar si celelalte proprietati generale, sunt net superioare oricarui sistem conventional de acoperire pentru beton.
Rezultatele excelente o fac potrivita pentru aplicarea pe orice pardoseala ce necesita o protectie intensa la factori potential agresivi, cum ar fi frecarea sau expunerea la medii chimic agresive, si totodata un aspect decorativ superior.

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta “Emex” este agrementata sanitar si este indicata pentru zonele ce necesita o igiena speciala, ca in cazul industriei farmaceutice sau de prelucrare si desfacere a alimentelor.

Pregatirea suportului este o etapa premergatore aplicarii, de importanta majora pentru atingerea performantelor dorite. Dintre operatiunile obligatorii putem enumera:

Ca si in cazul celorlalte pardoseli, epoxidice sau poliuretanice, aplicarea se face prin turnare si intindere cu piepteni speciali. Se va face dezaerarea cu rola cu ace, pentru prevenirea basicarii. Diluarea, daca se impune, se va face doar cu solventi specializati “Emex”, numai la recomandarea producatorului, si/sau sub indrumarea sa.

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta “Emex” este un produs de tip “high solid”, cu autonivelare, utilizat atat in constructiile civile cat si in cele industriale, pentru realizarea de acoperiri pentru pardoseli din beton, cu aspect estetic remarcabil, dar si cu performante de protectie la factori de uzura mecanica, sau expunere in medii chimic agresive. Se poate aplica in orice spatiu de prezentare, de productie industriala sau cu cerinte speciale de igiena.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen
Densitate % 1,40 - 1,50
Nevolatile % min. 99
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 300
Pot-life la 23°C min. cca. 30
Consum specific Kg/mp/strat 1,5 - 1,9
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 12
Uscare in profunzime ore 24
Realizare parametri zile 4
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Pardoseala Poliuretanica
Autonivelanta “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea