ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SAPA EPOXIDICA CIMENTICA EMEX MINERAL”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Sapa Epoxidica Cimentica “Emex Mineral” reprezinta o solutie excelenta pentru remedierea pardoselilor cu grad mare de degradare, cu costuri scazute, in conditii de performanta optima. Asigura perfecta egalizare si planeitate a suprafetelor denivelate, concomitent cu umplerea fisurilor sau golurilor din suport, si se recomanda pentru pregatirea inainte de acoperirea cu pardoseli sau vopsiri epoxidice, poliuretanice ori poliesterice, cu care prezinta perfecta compatibilitate.
Este un sistem profesional, realizat din rasini epoxidice si aditivi specifici, cu adaos de ciment si cuart, destinat in special suprafetelor mari, unde reducerile de cost devin semnificative. Se compune din:

 • Baza epoxidica a sistemului, fabricata din rasini epoxidice fara solvent si aditivi;
 • Adaos de fileri, cuart si ciment si;
 • Intaritorul, cu rol de conditionare a polimerizarii compusilor. Se livreaza predozat, in ambalaje separate. Detaliile referitoare la caracteristicile tehnice si pret le puteti gasi in pagina dedicata.

Nota: Utilizarea intaritorului este determinanta pentru realizarea polimerizarii si, implicit, a performantelor peliculei finale. Nu este permisa nefolosirea sau inlocuirea cu alte produse, chiar similare, acestea putand periclita in totalitate produsul.


Printre caracteristicile de performanta ale Sapei Epoxidice de Egalizare Cimentice “Emex Mineral” putem remarca rezistenta si stabilitatea mare in medii chimic agresive, acide sau alcaline, durabilitatea, rezistenta la vibratii sau variatii mari de temperatura, etc.
Culoarea de baza a produsului este gri.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Prelucrare usoara;
 • Duritate mare;
 • Durabilitate;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta la socuri si vibratii;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta mare la agenti corozivi;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi;

Detalii de utilizare

Sapa Epoxidica Cimentica “Emex Mineral” este destinata utilizarii profesionale pentru repararea, egalizarea si asigurarea planeitatii suporturilor deteriorate, cu defecte de turnare sau imbatranite. Asigura pregatirea primara a pardoselilor din beton in vederea aplicarii de pardoseli autonivelante sintetice. Acest sistem este cea mai buna varianta de restaurare a suprafetei, atat in ceea ce priveste duritatea si rezistenta, cat si a pretului, foarte accesibil comparativ cu alte metode conventionale, cum ar fi frezarea suportului, sau turnarea de straturi suplimentare de sapa cimentica.
Acest tip de sapa epoxidica de egalizare va asigura un strat intermediar, ce indeplineste toate caracteristicile necesare, dar mai ales optime, pentru aplicarea unei pardoseli finale sintetice. Indiferent de tipul acesteia, epoxidic, poluretanic sau metil-metacrilat, gradul de compatibilitate este maxim. Sapa epoxidica este folosita cu rezultate excelente pe toate pardoselile din beton avariate sau ce necesita o pregatire preliminara pentru planeitate, dar poate fi folosita si pentru cai de acces in panta, supuse unei exploatari foarte intense.

Pregatirea suportului este de maxima importanta pentru realizarea caracteristicilor de aderenta si rezistenta, totodata fiind si determinanta pentru durabilitatea si comportamentul sapei in timp. Putem enumera un minim de operatiuni obligatorii:

Aplicarea produsului se face prin intindere cu drisca, mala sau alte instrumente similare, si nu necesita debulare. Suprafata rezultata prezinta o oarecare rugozitate, fapt ce determina necesitatea executarii unor operatiuni suplimentare de slefuire, in cazul pardoselilor epoxidice, poliuretanice sau din metil-metacrilat, ori aplicarea de chituri poliuretanice sau epoxidice, in cazul vopsirii cu produse bicomponente. Reglarea vascozitatii bazei epoxidice, ce poate fi necesara doar in cazuri speciale, se poate face numai cu solventi specializati “Emex”, in conditii controlate, la recomandarea producatorului.

Sapa Epoxidica de Egalizare “Emex Mineral” se foloseste in domeniul constructiilor civile si industriale, pe majoritatea suprafetelor din beton, ciment, piatra sau, in general, de baza minerala, chiar in zone supuse la vibratii, socuri mecanice, trafic intens, in special pentru remedierea unor suporturi puternic deteriorate, unde refacerea suprafetei este foarte dificila si solicita conditii speciale de rezistenta.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen
Nevolatile % min. 90
Pot-life la 23°C ore max. 2
Consum specific Kg/mp/strat 1 mm 1,5 - 1,8
Pelicula
Aspect   Continua, rugoasa
Timp mediu de uscare ore 12
Uscare in profunzime ore 24
Realizare parametri zile 4
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Sapa Epoxidica
Cimentica “Emex Mineral”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea