ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

MEMBRANA POLIURETANICA HIDROIZOLANTA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Membrana hidroizolanta lichida fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Membrana Poliuretanica Hidroizolanta Bicomponenta “Emex” este un sistem profesional, de acoperire, avand ca destinatie realizarea de hidroizolatii usoare, cu durata indelungata de viata, chiar in conditii de expunere la diversi factori chimici sau de mediu. Este un material care poate fi folosit cu rezultate excelente si pentru suporturi metalice.
Sistemul, care contine materiale dure de gonflare (in cazul folosirii pe beton), rasini poliuretanice, aditivi speciali si pigmenti organici, este alcatuit din:

 • Baza compusului poliuretanic tip poliolic, formulata pentru aplicare, si
 • Intaritorul specific, de tip izocianat aromatic, destinat polimerizarii sistemului. Intaritorul este livrat in ambalaje predozate. Detalii tehnice sau de pret se pot gasi in .

Nota: Este absolut necesara folosirea intaritorului in amestec. In absenta acestuia reactia de reticulare nu va putea avea loc. De asemeni, se va avea in vedere ca, inlocuirea acestuia cu alte tipuri, chiar similare, sau folosirea sa necorespunzatoare poate compromite complet produsul.


Acest sistem poliuretanic se mai remarca si prin alte performante, cum ar fi: aderenta foarte mare la diverse suporturi ca piatra, beton, alte suprafete de baza minerala, cimentice sau compozite, sau suprafete metalice, rezistenta la socuri mecanice si vibratii, rezistenta si stabilitate la variatii de temperatura sau actiunea factorilor de mediu, durabilitate, etc.
Acest tip de membrana poate fi colorata in nuante RAL standard.

Caracteristici principale:

Membrana poliuretanica lichida de inalta calitate
 • Duritate mare;
 • Durabilitate;
 • Aderenta mare la suport;
 • capacitate de hidroizolare;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Izolant contra infiltratiilor;
 • Putere de acoperire foarte buna;
 • Rezistenta la variatii de temperatura.

Detalii de utilizare

Membrana Hidroizolanta Poliuretanica “Emex” bicomponenta, se prezinta sub forma lichida, si este destinata utilizarii profesionale, in principal pentru protejarea suprafetelor din beton sau materiale compozite de baza minerala, dar si a suporturilor din metal, supuse expunerii la intemperii sau, in general, la actiunea apei, prin realizarea de hidroizolatii usoare, cu o durata lunga de exploatare. Hidroizolatiile astfel realizate au calitatea de a fi si circulabile, avand o rezistenta foarte mare, atat la trafic si uzura, cat si la socuri mecanice, sau variatii de temperatura.
Capacitatea de a patrude in profunzimea suportului, si de a etansa orice fisura ce ar putea permite infiltrarea apei, cat si rezistenta sporita la uzura, permit folosirea acestui produs pentru protejarea cu precadere a pardoselilor cladirilor supraetajate, in zonele unde este necesara impermeabilizarea, fara ca propritatea de rezistenta la trafic, pe aceste suprafete, sa fie afectata.

Membrana Poliuretanica Lichida “Emex” este agrementata sanitar si este folosita cu rezultate remarcabile si pentru zonele ce necesita conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, farmacii, bucatarii, etc., potrivit cerintelor specifice normelor europene.

Similar celorlalte produse bicomponente pentru pardoseli, si membrana lichida pentru hidroizolatii impune o pregatire atenta a suportului, inainte de aplicare, cu un minim de operatiuni obligatorii, dupa cum urmeaza:

Aplicarea, la fel ca si in cazul pardoselilor, se va face prin turnare, intinde cu piepteni, si dezaerare. Se poate aplica, suplimentar, material de gonflare, in cazul in care se doreste obtinerea unei pelicule antiderapante. Membrana contine si sita moleculara, pentru realizarea unei gonflari controlate, ce nu mai necesita expandare ca in cazul produselor de generatie mai veche.
In cazul, putin probabil, in care este necesara o solventare a bazei, aceasta se poate realiza cu doar diluanti specializati “Emex”, numai la recomandarea producatorului si sub indrumarea acestuia.

Membrana Poliuretanica Lichida “Emex” se poate folosi si in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru terase circulabile, scari exterioare, bazine, piscine, stranduri, alei, piste de biciclete, etc., avand in vedere si faptul ca pe langa puterea mare de hidroizolare, pelicula finala poate fi realizata si in varianta antiderapanta, chiar zgrumturoasa. Desigur, se poate aplica si in zonele cu specific de industrie alimentara, sau similare.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen
Densitate % 1,40 - 1,50
Nevolatile % min. 90
Pot-life la 23°C min. cca. 30
Consum specific Kg/mp/strat 1,5 - 1,8
Pelicula
Aspect   Continua
Timp mediu de uscare ore 12
Uscare in profunzime ore 24
Realizare parametri zile 4
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Membrana Poliuretanica
Lichida “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea