ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

PARDOSEALA EPOXIDICA EMEX MULTICOLOR”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Pardoseala Epoxidica Bicomponenta “Emex Multicolor” este un sistem cu aspect superior si caracteristici de performanta foarte bune, ce se poate realiza intr-o gama variata de modele. Combinatiile de culoare, realizate din turnare, cat si distribuirea de plachete decorative (chipsuri, lamele sau fulgi), divers colorate pe suprafata cruda de pardoseala, au ca rezultat un aspect placut, care este, totodata, ideal pentru suporturi intens circulate estompand si protejand cu succes suprafetele impotriva zgarierii.
Sistemul, al carui aspect final depinde preponderent de modalitatea de aplicare, se compune din:

 • Baza, sau corpul pardoselii, care este fabricat din rasini epoxidice fara solvent, aditivi si pigmenti;
 • Intaritorul sistemului, de tp poliaminic modificat, ce asigura atat intarirea pardoselii, cat si realizarea parametrilor de performanta. Livrarea acestuia se face separat. Detaliile tehnice si de sunt in pagina dedicata.
 • Plachetele decorative, in general metalizate, prezentate sub diferite forme si culori. Pentru selectarea acestora este necesar sa luati legatura cu un reprezentant Romtehnochim.

Nota: Neutilizarea intaritorului, folosirea necorespunzatoare, sau subtituirea acestuia cu alti compusi chimici, nerecomandati de producator, sau chiar cu produse similare, dar procurate din surse necunoscute, pot compromite sistemul, sau performantele acestuia.


Cu toate ca are ca principala destinatie realizarea de efecte decorative, cu aspect cat mai placut, trebuie sa avem in vedere ca Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Multicolor” se remarca si prin caracteristici de pelicula foarte bune, printre care putem enumera rezistenta la trafic si uzura, la variatii de temperatura, la socuri mecanice, s.a.
Combinatiile de culoare sunt determinate atat de baza epoxidica, ce poate fi nuantata in majoritatea culorilor RAL, cat si de culorile pachetelor folosite.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Aderenta excelenta la suport;
 • Etalare de exceptie;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Rezistenta la compusi chimici.

Detalii de utilizare

Pardoseala Decorativa Epoxidica “Emex Multicolor” este un produs special de acoperire, cu proprietati estetice deosebite, asigurand un aspect de mare eleganta, concomitent cu asigurarea unor parametrii de rezistenta optimi si de durata indelungata.
Aspectul superior, conferit de combinatiile de culoare si de distribuirea microplachetelor pe suprafata, permite folosirea acestei pardoseli epoxidice in toate zonele comerciale care necesita o prezentare deosebita, cum ar fi show-room-uri sau cai de acces interioare, dar si in spatii casnice cum ar fi living-uri sau alte spatii de expunere.

Pardoseala Epoxidica “Emex Multicolor” detine agrement sanitar si se poate utiliza in toate spatiile cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi cele din industria farmaceutica sau alimentara, potrivit cerintelor europene.

Este necesara o atenta pregatire a suportului, premergatoare aplicarii propriu-zise a pardoselii, atat pentru indeplinirea performantelor optime de pelicula, cat si a pastrarii in timp a unor caracteristici esentiale, cum ar fi aderenta la suport, sau durabilitatea sistemului. Dintre operatiunile cu caracter obligatoriu, putem enumera:

Aplicarea pardoselii se va face prin turnare, intindere si debulare. Chipsurile decorative colorate vor fi dispersate pe suprafata proaspata. Dupa uscare se va lacui intreaga suprafata, atat pentru fixarea puternica a plachetelor, cat si pentru realizarea unui aspect estetic pronuntat. In cazul, putin probabil, in care se constata o vascozitate ridicata, datorita temperaturii sau a depozitarii, se pot folosi doar solventi specializati “Emex”, numai sub indrumarea producatorului si conform recomandarilor acestuia.

Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Multicolor” este folosita cu rezultate remarcabile pentru toate pardoselile ce necesita o prezentare deosebita, cum ar fi spatiile de expunere sau prezentare, dar si o protectie superioara fata de factori agresivi, de la trafic intens si frecare sau uzura mecanica, pana la expunere in medii chimic agresive, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici. Durata de viata este de peste 5 ani, cerintele de reconditionare fiind determinate doar de o exploatare incorecta.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen
Densitate % 1,50 - 1,60
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 200
Pot-life la 23°C ore. max. 2
Consum baza epoxi Kg/mp/strat 1,5 - 1,7
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 12
Uscare in profunzime ore 24
Realizare parametri zile 4
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Pardoseala Epoxidica
“Emex Multicolor”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea