ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA POLIURETANICA DE IMPREGNARE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli “Emex” (sau Amorsa Poliuretanica de Pardoseala) este un sistem bicomponent, de acoperire primara a suportului, pentru asigurarea bunei compatibilitati intre suprafetele cimentice, din beton sau similare, si stratul superior de vopsea poliuretanica de pardoseala.
Sistemul, utilizat pentru suporturi din beton sau similare, inaintea intrebuintarii de vopsele sau/si pardoseli poliuretanice, este alcatuit din:

 • Rasina poliolica nesolventata, ca baza a sistemului, si aditivi specifici, si
 • Un poliizocianat alifatic, ca intaritor, ce are rolul de a initia si asigura polimerizarea sistemului. Datele tehnice si pretul sunt prezentate in pagina dedicata, iar livrarea se face in ambalaje separate.

Nota: Folosirea intaritorului nu poate fi optionala. Nefolosirea acestuia se manifesta prin imposibilitatea uscarii peliculei. Folosirea necorespunzatoare, sau inlocuirea intaritorului recomandat, poate duce la nerealizarea parametrilor de performanta, sau chiar compromiterea lotului.


Acest sistem de acoperire primara asigura o perfecta compatibilitate intre suprafata-suport si vopseaua poliuretanica aplicata. Are, de asemeni, si caracteristici superioare de pelicula, cum ar fi durabilitatea si rezistenta la imbatranire, buna aderenta la suport, rezistenta la variatii mari de temperatura, stabilitate in medii expuse la agenti chimici sau corozivi, rezistenta la hidrocarburi, la uzura, etc.
Grundul Poliuretanic de Amorsare “Emex” este transparent.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Aderenta excelenta;
 • Asigura impermeabilizare;
 • Astupa porii din suport;
 • Are mare duritate;
 • Durabilitate ridicata;
 • Rezistenta la actiuni mecanice;
 • Rezistenta la agenti corozivi;
 • Rezistenta la medii chimice;
 • Compatibilitate cu vopsele poliuretanice.

Detalii de utilizare

Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Beton “Emex” este un produs cu utilizare profesionala, destinat pregatirii suporturilor cimentice, din beton sau sapa, inaintea protejarii acestora,in general, cu vopsele poliuretanice, dar in unele cazuri si cu pardoseli poliuretanice, insa numai la recomandarea producatorului.
Produsul se remarca prin capacitatea mare de neutralizare a suportului, determinand o buna compatibilitate intre suprafata din beton si vopseaua poliuretanica de pardoseala. Realizeaza totodata o baza stabila, amorsa poliuretanica fixand suportul in profunzime si inchizand in acelasi timp porii.
Permite folosirea eficienta, cu rezultate excelente, la pregatirea preliminara a pardoselilor cimentice, asigurand in acelasi timp suport pentru protectia fata de factori agresivi, si capacitand proprietatile de stabilitate si rezistenta ale vopselei poliuretanice pentru pardoseli din beton.

Fiind in sistem cu vopseaua bicomponenta poliuretanica “Emex”, amorsa poliuretanica este de asemeni agrementata sanitar, conform cerintelor UE, si indicata pentru zone cu recomandari speciale de igiena, cum ar fi cele medicale sau destinate producerii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea suportului cimentic este o operatie care determina, in mare parte, realizarea tuturor performantelor de pelicula asteptate. Aceasta comporta o serie de operatiuni, dintre care enumeram:

Aplicarea ulterioara a sistemului de vopsire poliuretanica se face la maxim 20 de ore de la amorsare, numai prin roluire, cu trafaleti rezistenti la rasini poliuretanice.

Amorsa Poliuretanica pentru Pardoseli “Emex” este compatibila numai cu produsele realizate din rasini poliuretanice. Diluarea, pentru reglarea vascozitatii, se face doar daca este absolut necesara, si numai cu solventii recomandati de producator.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 90
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 450
Pot-life la 23°C min. cca. 30
Consum specific g/mp/strat 120 - 140
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 6
Uscare in profunzime ore 12
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Grund Poliuretanic
de Amorsare “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea