ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

TENCUIALA DECORATIVA STRUCTURATA EXTERIOR EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Tencuiala decorativa exterior fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Tencuiala Decorativa Structurata “Emex Quartz Dekor” este un produs superior, de larga utilizare, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii superioare a tencuielilor cu aspect final mat, de scoarta de copac.
Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la intemperii, fara deteriorarea aspectului in timp, cu o durata de viata de peste 10 ani. Fara sa fie un produs antimicrobian, contine agenti ecologici, de ultima generatie, pentru o buna rezistenta la fungi, mucegaiuri, alge, etc.
Cu toate ca destinatia principala este aplicarea ca tencuiala decorativa pentru suprafete de exterior, poate fi utilizata cu succes si la interior.
Tencuiala decorativa acrilica “Emex Quartz Dekor” se remarca in special prin rezistenta la inghet dupa aplicare si uscare, buna lavabilitate, rezistenta la intemperii si, desigur, permeabilitate la vapori dar impermeabilitate la apa.
Aceasta tencuiala decorativa se fabrica in orice nuanta conform cartelei de culori, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:

Tencuiala decorativa structurata de calitate
  • Aderenta excelenta la suport;
  • Aplicare si intretinere usoara;
  • Stabilitate a culorii;
  • Buna lavabilitate;
  • Rezistenta la intemperii;
  • Rezistenta mare la UV;
  • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
  • Rezistenta buna la zgariere;
  • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Tencuiala Decorativa Structurata “Emex Quartz Dekor” este folosita cu precadere pentru suprafete exterioare, la protejarea si acoperirea suprafetelor cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere totodata obtinerea de efecte vizuale placute, de scoarta de copac. Click pentru exemplu.
Acest tip de tencuiala decorativa, cu aspect de scoarta de copac, este cel mai des utilizata in constructii si amenajari, datorita faptului ca are performante foarte bune, la un raport de calitate / pret excelent. Are intindere buna si aplicabilitate foarte facila. Este folosita si ca tencuiala decorativa pentru interior, la stalpi, coloane, alte ornamente si decoratiuni.
Este o tencuiala decorativa structurata acrilica rezistenta, care se preteaza chiar si pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine substante hidrofobizante care nu permit umezirea suportului in profunzime.
Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
O conditie absolut necesara pentru obtinerea de bune rezultate, cu orice tencuiala decorativa structurata, este pregatirea corecta a suprafetei-suport. Astfel, suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu , care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport.
In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu .
De asemeni, se va aplica un prim strat de , ca strat de fond.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - tixotrop, granulat
Densitate gr/cmc 2,00 ± 0,1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 7,5 - 9
Consum specific kg/mp 2,2 - 3,7
Pelicula
Aspect   Structurat
Uscare superficiala 23°C ore 4
Timp mediu de uscare 23°C. ore 12
Rezistenta la ceata salina 720 ore buna, fara modificari
Rezistenta la UV 30 zile fara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Tencuiala Decorativa
Structurata “Emex Quartz Dekor”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea