ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA SUPERLAVABILA DE EXTERIOR EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopseaua Superlavabila de Exterior “Emex” este un produs de dispersie, solubil in apa, de calitate superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru zugravirea suprafetelor exterioare, cu aspect mat, putere mare de acoperire si aderenta foarte buna la suport.
Respectarea instructiunilor de aplicare, specifice acestei vopsele lavabile, va asigura o rezistenta mare la intemperii, fara deteriorarea aspectului. Desi nu este creata ca o vopsea antimicrobiana, are totusi in compozitie biocizi ecologici, care asigura prevenirea aparitiei fungilor si mucegaiurilor.
Se fabrica in orice nuanta conform paletarului de culori, sau poate fi colorata cu paste speciale de colorare, doar fabricate sau recomandate de producatorul “Romtehnochim”.

Caracteristici principale:

Vopsea superlavabila de calitate superioara
 • Aderenta foarte buna la suport amorsat;
 • Putere mare de acoperire;
 • Grad superior de alb;
 • Timp redus de uscare;
 • Lavabilitate buna;
 • Rezistenta mare la UV;
 • Aspect mat;
 • Rezistenta buna la lovire si intemperii;
 • Permeabila la vapori si impermeabila la apa.

Detalii de utilizare

Vopseaua Superlavabila de Exterior “Emex” este utilizata in special la zugravirea suprafetelor sau structurilor exterioare, in vederea protejarii si finisarii decorative a cladirilor civile sau industriale, atat noi cat si vechi. Caracteristicile de pelicula o recomanda pentru zone diverse si cu o plaja foarte larga de utilizari.
Cu toate ca este un tip de vopsea lavabila cu o foarte buna rezistenta la intemperii, umezeala, factori climatici moderat agresivi, etc., nu se recomanda a fi utilizata pentru acoperirea suporturilor expuse direct murdaririi in exces, stropirii cu uleiuri sau motorine sau benzine, sau abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.). Pentru o durata indelungata de utilizare, este recomandabil a fi aplicata in zone de expunere medie la factori contaminanti sau abrazivi.
Se foloseste ca strat final in vederea protejarii si zugravirii decorative urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior:

 • beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Zonele atacate sau expuse contaminarii microbiene (igrasie, fungi, mucegaiuri, etc.) vor fi asperizate si tratate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea oricarei alte operatiuni.
Suprafetele ce urmeaza a fi zugravite, vor fi in mod corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea Vopselei Superlavabile de Exterior “Emex”, atat suprafetele noi cat si reparatiile vor fi amorsate cu Amorsa Antimucegai “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 1 - 2
pH - 7 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 180
Pelicula
Aspect   Continua, mata, fara defecte
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 6
Rezistenta la umiditate ore min. 150
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Superlavabila
de Exterior “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea