ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA LAVABILA SILICONICA DE EXTERIOR EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior “Emex” este fabricata ca produs emulsionat de dispersie, pe baza de rasini siliconice si copolimeri acrilo-stirenici, aditivi specifici si fileri, pentru finisarea decorativa superioara a tencuielilor exterioare, cu grad de alb ridicat, aderenta foarte buna si etalare excelenta.
Se remarca prin puterea de acoperire si elasticitatea superioara a peliculei finale. Prezinta de asemeni caracteristica de autocuratare, datorita “efectului de Lotus”, ce nu permite murdariei sa persiste pe suport.
In procesul de fabricatie, nuantarea se poate realiza in orice culoare din paletarele de culori recunoscute. Folosirea de paste de nuantare este conditionata de compatibilitatea cu rasina folosita la fabricare. Vor fi folosite doar paste de colorare produse sau recomandate de producatorul “Romtehnochim”.

Caracteristici principale:

Vopsele siliconice de ultima generatie
 • Aderenta mare la suport;
 • Putere mare de acoperire;
 • Grad mare de alb;
 • Elasticitate deosebita;
 • Lavabilitate foarte buna;
 • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
 • Rezistenta mare la imbatranire;
 • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa;
 • Rezistenta mare la intemperii, variatii de temperatura.

Detalii de utilizare

Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior “Emex”, se remarca prin cele mai inalte calitati de pelicula, cum ar fi: puterea de acoperire, gradul de alb, rezistentele mari la imbatrinire sau efort, rezistenta la umiditate sau factori climatici agresivi, lavabilitatea excelenta, capacitatea mare de respingere a murdariei, s.a.m.d.
Datorita elasticitatii sale deosebite, este recomandata cu precadere pentru protejarea si finisarea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale noi (care inca “lucreaza”).
Nu exista nici un impediment in a fi folosita pe suprafete vechi, cu conditia sa fie corect pregatite, si are avantajul faptului ca se poate curata foarte usor, chiar prin spalare. Este una dintre vopselele indicate pentru utilizarea in zonele expuse murdaririi in exces sau altor factori contaminanti ca praf, grasimi, abur.
Se foloseste pentru zugravirea decorativa, dar si ca strat de protectie in cazul urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior:

 • beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Toate zonele care prezinta semne, sau risc, de contaminare microbiana (igrasie, fungi, mucegaiuri, etc.) vor fi curatate la rosu si tratate cu Sanitizant Forte “Emex”, atat inainte cat si dupa repararea gletului.
Suprafetele de vopsit, vor fi pregatite conform instructiunilor producatorului. Inainte de aplicarea Vopselei Siliconice de Exterior “Emex”, suprafetele noi, dar si reparatiile efectuate, vor fi amorsate cu Amorsa Siliconica de Perete “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,40 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 1 - 2
pH - 7 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 150
Pelicula
Aspect   Continua, mata, fara defecte
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 6
Rezistenta la umiditate ore min. 200
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Siliconica
de Exterior “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea