ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

GRUND SILICONIC - AMORSA TENCUIELI EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” este un produs profesional, hidrosolubil, pe baza de rasini acrilice si rasini siliconice, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea suportului, in special in cazul suprafetelor exterioare, inainte de acoperirea acestora cu tencuieli decorative siliconice din gama “Emex”.
Aplicarea acestui tip de grund are o mare importanta, atat datorita faptului ca asigura realizarea unei perfecte compatibilitati intre tencuiala si suportul pe care se aplica, cat mai ales datorita faptului ca, datorita cuartului micronizat din produs se formeaza puncte de ancora pe intreaga suprafata, ce vor mari considerabil aderenta tencuielii la suprafata-suport.

Produsul are o elasticitate superioara si proprietati antimicrobiene, care asigura o protectie eficienta impotriva fungilor, mucegaiurilor sau altor agenti microbieni, ori generatori de igrasie.

Caracteristici principale:

Tencuiala profesionale de inalta calitate
  • Aderenta superioara suport;
  • Elasticitate foarte buna;
  • Capacitate de umplere a porilor;
  • Timp scazut de uscare;
  • Reducerea absorbabilitatii;
  • Impermeabilitate la apa;
  • Permeabilitate la aer;
  • Mareste aderenta tencuielii la suport;
  • Caracter nepoluant.

Detalii de utilizare

Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” este parte componenta a sistemelor de tencuieli decorative siliconice si se foloseste pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, doar in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative siliconice.
Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii siliconice la suport, cu ajutorul particulelor micronizate de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. De asemenea, are un rol esential in asigurarea compatibilitatii dintre tencuiala si suport.

Datorita elasticitatii sale deosebite, este recomandat cu precadere la cladirile noi, “care inca mai lucreaza”. Cu toate ca prezinta o buna impermeabilitate la apa, permite suportului sa respire, limitand astfel riscul de aparitie a igrasiei.

Se foloseste ca strat pregatitor, inaintea acoperirii cu tencuiala decorativa, a urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Procesul de pregatire a suprafetei incepe, anterior amorsarii cu grund siliconic, prin izolarea si tratarea zonelor contaminate cu igrasie cu Sanitizant Forte “Emex”.


Atentie la folosireAcest grund de amorsare pentru tencuieli decorative are ca si limitare folosirea lui exclusiva in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex”. Nu este recomandabil sa fie folosit in sistem cu tencuielile acrilice si este interzisa amorsarea suportului cu acesta inaintea folosirii tencuielilor decorative silicatice.


Dupa aplicare, se va folosi ca strat de fond Vopseaua Siliconica de Exterior “Emex”, cu care exista o foarte buna compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,1
Nevolatile % 63 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 200
Dilutie max. 1 : 1
Pelicula
Aspect   Rugoasa, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Comanda sau cere informatii:
Amorsa Siliconica cu Cuartz
pentru Tencuieli “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea