ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

TENCUIALA MARMORATA DE SOCLU EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Tencuiala mozaicata soclu fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu “Emex” este un produs profesional pe baza de rasini acrilice pure, aditivi specifici si granule divers colorate de marmura, de diferite marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final mozaicat, din diverse amestecuri de culori.
Acest tip de tencuiala decorativa mozaicata este destinat in special decorarii soclurilor, dar este folosit cu succes si la alte aplicatii, chiar de interior, gen arcade, coloane, etc. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la ultraviolete, intemperii si la contactul frecvent cu apa (cum este, in mod normal, cazul soclurilor).

Caracteristici principale:

Tencuiala de soclu de calitate profesionala
  • Aderenta excelenta la suport;
  • Aplicare si intretinere usoara;
  • Lavabilitate mare;
  • Rezistenta mare la UV;
  • Rezistenta buna la zgariere;
  • Rezistenta infiltratii;
  • Rezistenta mare la factori de mediu;
  • Rezistenta buna la socuri, zgariere, uzura;
  • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Detalii de utilizare

Tencuiala Decorativa Mozaicata de Soclu “Emex” este folosita in principal pentru finisarea si protejarea soclurilor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, prin folosirea de mixuri de granule colorate de cuart, de marimi similare - Model de tencuiala mozaicata.
Aspectul marmorat, obtinut din amestecul granulelor divers colorate, confera o nota proprie acestei tencuieli decorative, care poate fi folosita la orice alte aplicatii care necesita obtinerea unor efecte deosebite de culoare, inclusiv de interior. Produsul se remarca, printre alte, prin rezistenta foarte mare la umiditate si UV si de asemeni printr-o mare rezistenta la umezeala specifica soclurilor cladirilor.
Avand rezistenta mare la apa, datorita si substantelor impermeabilizante prezente in formulare si, implicit, lavabilitate foarte mare, tencuiala decorativa mozaicata de soclu este recomandata inclusiv pentru zone expuse la factori agresivi, chimici sau de mediu, fara restrictii privind zonele geografice.
Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
La fel ca toate celelalte tencuieli decorative, si aceasta tencuiala mozaicata de soclu, pentru obtinerea de rezultate cat mai bune, impune o pregatirea corecta a suportului. Astfel, suprafetele se vor amorsa cu . Dupa cum s-a mai precizat si la alte tencuieli, acesta are rolul de a crea puncte de ancora pentru marirea semnificativa a aderentei tencuielii.
Suprafetele care sunt afectate sau prezinta risc de contaminare cu agenti microbieni sau fungici, inainte de acoperirea cu tencuiala decorativa mozaicata (marmorata) de soclu, vor fi tratate cu .

Acest tip de tencuiala mozaicata nu necesita aplicarea unui strat de fond. Cu toate ca produsul are o mare rezistenta la umiditate, nu se aplica decat pe suport perfect uscat si numai dupa uscarea completa a mortarelor folosite.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - tixotrop, granulat
Densitate gr/cmc 2,00 ± 0,1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 7,5 - 9
Consum specific kg/mp 2,8 - 4,5
Pelicula
Aspect   Marmorat
Uscare superficiala 23°C ore 4
Timp mediu de uscare 23°C. ore 12
Rezistenta la ceata salina 720 ore buna, fara modificari
Rezistenta la UV 30 zile fara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Tencuiala Decorativa
de Soclu “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea