ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SANITIZANT ANTIMUCEGAI EMEX FORTE”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Sanitizantul Antimucegai “Emex Forte” este un amestec concentrat de tiazolinone pentru tratarea la suprafata si in adancime a suprafetelor contaminate cu micro alge, fungi, bacterii, drojdii sau mucegaiuri, vizibile (in general sub forma de igrasie) sau nu, inaintea aplicarii de vopsele lavabile, tencuieli decorative, sau orice alt produs a carui calitate poate fi influentata negativ de contaminanti microbieni, dar si pentru inlaturarea efectelor negative provocate de acestia.
Are compatibilitate foarte mare cu toate produsele acrilice, destinate atat zugravelilor de interior, cat si de exterior, si este foarte usor de folosit.
Acest produs are un spectru foarte larg de actiune si are atat rolul de a decontamina chiar in profunzime zonele deja atacate, dar si acela de a preveni aparitia oricarei forme de igrasie si chiar a riscului de aparitie a acesteia.

Caracteristici principale:

Produs de calitate superioara
  • Aplicare facila;
  • Timp de uscare redus;
  • Actiune si in profunzime;
  • Inhibitor pentru igrasie;
  • Timp mediu de contact;
  • Elimina riscul de contagiune;
  • Distruge contaminantii din substrat;
  • Dezinfecteaza suprafetele afectate de mucegaiuri, alge, etc.;
  • Fara impact asupra mediului.

Detalii de utilizare

Solutia de Prevenire a Igrasiei “Emex Forte” este folosita pentru tratarea suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor, de diverse structuri, contaminate cu diversi agenti microbieni, mucegaiuri sau diverse forme de fungi sau micro-alge, in general prezente ca igrasie, dar si pentru inhibarea aparitiei oricaror forme ale acestora.
Acest produs poate fi folosit in orice zona a cladirilor, expusa chiar umezelii excesive, in vederea unei protectii avansate impotriva mucegaiurilor de orice fel, inaintea pregatirii suprafetelor, in special, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile si tencuieli decorative.
Se foloseste pentru combaterea contaminantilor microbieni pentru urmatoarele tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat, nelimitandu-se insa doar la acestea.

In cazul folosirii inaintea aplicarii de vopsele lavabile, in vederea unei pregatiri superioare a suportului, dupa impregnarea cu Solutia Antimucegai “Emex Forte”, se recomanda aplicarea unei Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, slefuibil. In cazul tencuielilor decorative, se va aplica o amorsa cu cuart, corespunzatoare tipului folosit.

Aceasta solutie de prevenire si eliminare a mucegaiului nu are restrictii de aplicare pentru suprafetele de baza minerala, si este folosita cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila, dar este recomandata cu prioritate pentru:

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid alb-laptos
Densitate gr/cmc 1,00 ± 0,05
Mod de actiune - in profunzime
Timp de actiune ore 8
pH - 6 - 7
Consum specific g/mp/strat 50 - 100
Dilutie max. Nu se dilueaza
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Sanitizant Antimucegai
“Emex Forte”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea