ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA SLEFUIBILA DE PERETE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul pentru Amorsare si Egalizare “Emex”, slefuibil, este un produs profesional, diluabil cu apa, fabricat pe baza de copolimeri acrilici, aditivi specifici si fileri, pentru pregatirea superioara a zidariilor si gleturilor, sau oricaror alte suprafete de baza minerala, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice sau vinilice. Este compatibil, de asemeni, cu toate amorsele din aceasta gama.
Produsul este foarte usor slefuibil, are aderenta mare la suport, putere de acoperire pentru vizualizarea defectelor si capacitate mare de umplere a porilor. Determina o reducere semnificativa a consumului de vopsea, si egalizeaza perfect suprafata dupa slefuire, rezultatul fiind o suprafata de o mare finete, pentru zugraveli ce satisfac toate exigentele.

Nu asigura o protectie antimucegai, dar se poate utiliza impreuna cu produse destinate combaterii igrasiei sau mucegaiurilor, recomandabil din gama “Emex”, pentru obtinerea unei rezistente sporite la agentii microbieni.

Caracteristici principale:

Produs de calitate superioara
  • Aderenta mare la suport;
  • Timp de uscare redus;
  • Putere de umplere a porilor;
  • Asigura o slefuire uniforma;
  • Reduce consumul de vopsea;
  • Reduce capacitatea de absorbtie;
  • Mareste aderenta vopselei la suport;
  • Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;
  • Caracter nepoluant.

Detalii de utilizare

Grundul de Egalizare si Umplere Pori “Emex” este folosit pentru pregatirea superioara a gleturilor sau tencuielilor, in special interioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile.
Datorita puterii sale de acoperire si usurintei cu care se poate slefui este recomandat atat pentru vizualizarea, cat si, mai ales, pentru eliminarea tuturor imperfectiunilor de aplicare ale straturilor anterioare, in vederea obtinerii unei suprafete perfect plane, si fara pori vizibili.

Se foloseste ca strat de baza in vederea acoperirii tuturor tipurilor de gleturi de var sau ipsos, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, si multe altele similare.
Este de mentionat ca nu inlocuieste in totalitate amorsa si este destinat doar eliminarii porilor si micilor defectiuni ale suportului, pentru obtinerea de zugraveli profesionale, de mare finete.

Zonele atacate de fungi sau mucegaiuri, sau care prezinta risc potential de contaminare, vor fi curatate si impregnate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea aplicarii grundului de amorsare.

Grundul de Amorsare si Umplere Pori “Emex”, dincolo de performantele pe care le poate adauga vopselelor lavabile, datorita capacitatii excelente de pregatirea a substratului, are avantajul de a putea fi folosit cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila acrilica sau vinilica.
Compatibilitate maxima si rezultate optime, va realiza, insa, in special cu:

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,10
Nevolatile % 63 ± 0,1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 200
Dilutie max. 10%
Pelicula
Aspect   Continua, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Comanda sau cere informatii:
Amorsa Grea
Slefuibila “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea