ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

GRUND CLORCAUCIUC ANTICOROZIV EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Anticoroziv Clorcauciuc “Emex” este un produs cu un standard rdicat de calitate, monocomponent, fabricat pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, plastifianti, aditivi specifici, pasta de bronz aluminiu, agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, de generatie noua, non-toxici, fara impact asupra mediului.
Produsul, ce se remarca printr-o capacitate foarte mare de protectie anticoroziva, dar si prin aderenta deosebita la suprafete metalice, rezistenta si stabilitate excelenta in medii chimic ponderat agresive, sau variatii de temperatura, cat si prin rezistenta mare la apa sau chiar imersie, este utilizat in procesul de pregatire pentru vopsire cu vopsele clorcauciuc, pentru protectia primara anticoroziva a suprafetelor.
Culorile stadard sunt: gri, rosu sau galben, insa poate fi nuantat la cerere in alte culori RAL de baza.

Caracteristici principale:

Grund premium de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Protectie anticoroziva intensa;
 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta mare la suport metalic;
 • Aspect mat;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta mare la apa;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Rezistenta mare la intemperii, factori chimici.

Detalii de utilizare

Grundul Clorcauciuc pentru Protectia Anticoroziva “Emex”, chiar daca este monocomponent si nu prezinta dificultati la aplicare, totusi este destinat unei utilizari profesionale, in special datorita timpului foarte scurt de uscare.
Domeniul de aplicare este limitat la protectia anticoroziva a suprafetelor metalice, in etapa de pregatire a suportului, pentru exploatarea atat la interior cat si la exterior, sau expunerea ponderata la factori chimici agresivi.

Datorita faptului ca utilizarea sa se face in sistem cu Vopseaua clorcauciuc “Emex”, produsul are agrement sanitar, fapt ce permite folosirea acestuia in zone cu cerinte superioare de igiena, ca spatii alimentare, medicale, etc.

Acest grund poate fi utilizat atat pentru suprafetele noi, cat si pentru cele ce au protectii anterioare. Este necesara insa o pregatire optima a suprafetei, ce se poate imparti in doua segmente, cu operatiuni de curatare specifice:

La suprafete noi:

 • Nu sunt necesare operatiuni dificile, degresarea completa si atenta a suprafetei fiind, de regula, singura operatiune necesara.

La suprafetele ce au acoperiri anterioare:

 • Sablarea, pana la luciu metalic, este procedeul cel mai eficient si cu cele mai bune rezultate, rezistenta peliculei in timp fiind asigurata o perioada mult mai indelugata. Are avantajul ca asigura si maxima aderenta grundului.
 • Pentru pelicule partial exfoliate, sau usor de curatat, pot fi folosite mijloace alternative, de mai mica eficienta, dar suficiente pentru scopul propus. Dintre acestea avem curatarea mecanica, in general cu perii rotative, sau decaparea chimica, prin utilizarea de solutii speciale, cum ar fi Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. Se recurge totusi la sablare, daca aceste procedee sunt ineficiente.

Urme sau pete de rugina, daca exista, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru eliminarea in totalitate a acestora.
Aplicarea se poate face prin modalitatile conventionale, ca roluire sau pensulare, dar si prin pulverizare. Reglarea vascozitatii si curatarea instrumentelor se face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.

Produsul nu este indicat pentru suprafete neferoase, ca aluminiu sau inox dar este recomandat pentru suprafete metalice, din otel fonta, etc., atat in zone subterane cat si supraterane: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

 • Este indicat pentru protejarea componentelor metalice, atat supraterane sau subterane cat si imersate.
 • Nu se recomanda pentru tabla zincata, inox, sau alte materiale neferoase.

Grundul Anticoroziv Clorcauciuc “Emex” se va folosi in sistem doar cu Vopseaua Clorcauciuc pentru Metal “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Densitate gr/cmc 1,30 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 1
Timp de scurgere, Ø4 Sec. 60 - 90
Consum specific g/mp/strat 120 - 140
Pelicula
Aspect   Continua, mata
Timp mediu de uscare min. 30
Uscare in profunzime ore 3
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 30 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Grund Anticoroziv
Clorcauciuc “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea