Tencuiala decorativa Emex Aqua Protect

 

    Primăvara vine nu doar cu vreme frumoasă, copaci înfloriţi, culori şi atmosferă veselă, ci şi cu debutul în forţă al sezonului construcţiilor. Temperaturile în creştere favorizează demararea de lucrări la exterior, iar tencuielile sunt pe lista de priorităţi, mai ales dacă recondiţionarea lor a fost amânată deja de multă vreme. Primăvara aceasta este momentul unei schimbări generale în aspectul casei, incepând, bineînţeles, cu tencuiala. De aceea, Romtehnochim propune, ca soluţie de renovare exterioară, Tencuiala Decorativă Impermeabilă “Emex Aqua Protect”.

 

Tencuiala decorativa rezistenta la apa

 

    Tencuiala Decorativă Impermeabilă "Emex Aqua Protect" este recomandată atât pentru aplicaţiile casnice cât şi pentru cele industriale, asigurând o protecţie excelentă la condiţiile distincte prezentate de fiecare dintre cele două medii. Maximul proprietăţilor profesionale ale acestei tencuieli decorative se poate vedea pe suprafeţele exterioare expuse la intemperii, în special la o cantitate mare de precipitaţii. De aceea, este folosită cu precădere în zone unde media precipitaţiilor anuale este una ridicată.

 

    Tencuiala hidroizolantă a fost concepută astfel încât să îşi păstreze efectul decorativ perioade îndelungate de timp sub acţiunea intensă a factorilor de mediu şi este recomandată pentru suprafeţele exterioare ale construcţiilor aflate în zone cu un grad crescut de umezeală, cum ar fi case de vacanţă sau pensiuni aflate în zone montane, lângă cursuri de apă sau în apropierea lacurilor. Capacităţile hidroizolante ale tencuielii contribuie la menţinerea unui aspect exterior impecabil al clădirii, fiind în acelaşi timp esenţiale pentru întreţinerea construcţiei în ansamblul ei. Infiltraţiile de apă pot avea efecte negative severe asupra clădirii, de la aspect, structură, până la igiena spaţiilor interioare. Stratul impermeabil are o serie de calităţi care îl recomandă pentru aplicaţii calitative şi durabile. O calitate foarte importantă este aceea că permite peretelui să respire, dar, în acelaşi timp împiedică pătrunderea apei şi a murdăriei. Aspectul tencuielii se menţine în condiţiile unei acţiuni intense a factorilor externi datorită formulei de ultimă generaţie care asigură un grad ridicat de rezistenţă la razele ultraviolete, dar şi la acţiuni mecanice, cum ar fi zgârierea.

 

    Tencuiala îşi păstrează aspectul decorativ, perioade foarte lungi de timp, chiar peste 10 ani, în condiţiile respectării recomandărilor producătorului. Bineînţeles, pentru a beneficia de proprietăţile maximale ale tencuielii, se impune o aplicare corespunzătoare, cu respectarea tuturor etapelor. De la pregătirea suprafeţei, la aplicarea propriu zisă, toate etapele şi operaţiunile trebuiesc respectate, pentru ca rezultatul final să se ridice al cele mai înalte standarde calitative.

 

    Tencuiala Decorativă Impermeabilă "Emex Aqua Protect" este recomandată pentru o perioadă de utilizare de 10 ani şi oferă o protecţie superioară împotriva fungilor şi mucegaiurilor. Astfel, spaţiul va oferi, cel puţin din această perspectivă, condiţiile unei utilizări sănătoase

 

    Romtehnochim recomandă Tencuiala Decorativă Impermeabilă "Emex Aqua Protect" în sistem cu produsele suport dezvoltate, respectiv Grundul de Amorsare cu Cuart “Emex”care are rolul complementar de a îmbunătăţi aderenţa tencuielii la suport prin crearea unor puncte de ancoră. în cazul în care sunt zone atacate de mucegai, este recomandată folosirea unui Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”. Pentru stratul de fond, se poate aplica Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”.

 

    Romtehnochim, asigură  prin experienţă, profesionalism si orientarea riguroasă către calitate, o gamă largă de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calităţii, Mediului si Securităţii Ocupaţionale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

 

    Pentru detalii despre tencuielile decorative structurate, va asteptam sa vizitati pagina Tencuieli Decorative, unde veti putea gasi o plaja mai mare de tencuieli, cu diverse destinaţii sau modele, sau ne contactati la datele de mai jos:

 

Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

 

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim..

 

Alte produse ale companiei Romtehnochim veti gasi in  catalogul online